עוף בסגנון מרסלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף בסגנון Marsala. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. אם יש לך מראש פטריות, טימין, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 33 דקות. נסו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, עוף מרסלה, ו עוף מרסלה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף, ו לשטח עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מערבבים קמח, מלח ופלפל בשקית ניילון גדולה zip-top.
הוסף עוף; לאטום וללחוץ למעיל.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף; מבשלים 4 עד 5 דקות בכל צד או עד לסיום.
לשלב מרק הבא 6 מרכיבים בקערה קטנה.
מוסיפים פטריות; לטגן 3 דקות או עד מכרז.
מוסיפים תערובת מרק; מביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 4 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בחמאה. כפית על עוף.