גשו לסופר וקנו חזה עוף, קישואים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו שק ארוחת צהריים: שעועית וסלט טונה, שק ארוחת צהריים: סלט יווני עם אורזו ואפונה שחורה עיניים, ו שק ארוחת צהריים: B-L-T לחורף (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף יחד 1/4 כוס שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מוסיפים קישואים וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
3
תן למרינדה בעת בישול העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מחממים את כף הנותרים שמן זית על בינוני במחבת nonstick גדולה, רצוי ברזל יצוק. מתבלים את העוף במלח ופלפל. מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, כ 7 דקות לכל צד.