קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות1
ציון בריאות18
מגזין

עוף בקארי בספלי צנון

עוף בקארי בספלי צנון
עוף בקארי בספלי Radicchio נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 634 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם שקדים, חמוציות, ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סלט עוף בקארי בספלי רדיקיו, סלט עוף בכוסות צנון, ו כוסות סלט עוף בקארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
2
מורחים את השקדים על תבנית אפייה וטוסט במשך כ 8 דקות, עד ריחני וזהוב. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3
לגרוס את בשר העוף באמצעות שני מזלגות. השתמש בסכין כדי לחתוך חתיכות שלא לגרוס בקלות. (חטיף או להשליך את העור ולהשליך את העצמות.)
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים את העוף לתוך קערה גדולה ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
5
כדי להפוך את הרוטב, דופק את המיונז, יוגורט, chutney, מיץ לימון, להדביק קארי, ושקדים למרקם עבה במעבד מזון מצויד להב מתכת. (לחלופין, אתה יכול לערבב את זה ביד, חיתוך כל חתיכות גדולות של chutney, במידת הצורך.) מערבבים את החמוציות, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים את הרוטב עם העוף, מוסיפים מיונז או יוגורט במידת הצורך מעיל העוף בנדיבות. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל ומיץ צ ' אטני או לימון נוסף, אם תרצה בכך. (כדי להתקדם, מכסים בניילון נצמד ומקררים עד 3 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
7
חותכים את הליבה מן רדיקיו בזהירות לפרק את העלים. עבור הראשונים, תצטרך לגלגל בחזרה את הקצוות כדי לקלף אותם מהראש מבלי לקרוע אותם. אם אתה משתמש טרוויזו, לחתוך את הסנטימטר התחתון של הראש ואת העלים צריך בקלות להתפרק. העלים הגדולים הם הטובים ביותר עבור מצגות מצופה, בעוד אלה הקטנים לעבוד כמו גם מזון אצבע עבור hors doeuvres. לקצץ את העלים הגדולים ביותר במידת הצורך כדי להפוך אותם לניהול יותר. (כדי להתקדם, מניחים במיכל הניתן לאגירה עם מגבת נייר לחה על הקריקיו, מכסים בחוזקה ומקררים עד 3 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
8
כדי לשרת, כפית את תערובת העוף לתוך כוסות radicchio ומקשטים כל אחד עם ענף של כוסברה. לאחר שמילאתם את העלים, הערמו את כל אלה שנותרו, מגלגלים אותם לצורת סיגר הדוקה, וחותכים לרוחב לסרטים דקים כדי להשתמש כמיטה עבור המגש שלך או סלט entre-size. מסדרים את הכוסות על המגש ומקשטים עם סרטים נוספים של רדיקיו, עלי כוסברה וקנפירים קטנים של ענבים, אם השתמשת בהם.
מרכיבים שתצטרך
9
מאמר var
10
Type_27_data = {};
11
מאמר
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;