עוף ברוטב מחבת שמנת
גשו לסופר וקנו שמן, קמח, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. . וזה די טוב. מתכונים דומים: אחד פאן שמנת עוף ואורז, סלסה שמנת אחת פאן ורדה עוף, ו עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת.
הוראות
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים עוף; מבשלים 5 עד 6 דקות בכל צד או עד מבושל דרך (165 מעלות F).
הסר עוף מחבת, הזמנת טפטוף במחבת. מכסה עוף כדי להתחמם.
מוסיפים מרק למחבת; מערבבים לגרד חתיכות משחימים מתחתית המחבת.
מוסיפים גבינת שמנת; מבשלים 2 עד 3 דקות או עד גבינת שמנת נמסה ורוטב מתחיל להתעבות, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט.
להחזיר עוף למחבת; להתהפך מעיל שני הצדדים של עוף עם רוטב. מבשלים 2 דקות או עד העוף מחומם דרך.