קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון

עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב, שלמים 30 ומתכונים קטוגניים לקופסת המתכונים שלך, עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. בבמנה עיקרית זו יש 468 קלוריות, 32 גרם חלבון ו-32 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם זרעי חרדל, גרידת ליים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-20 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 60%. מתכונים דומים: עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון, פריך אגוזי מלך עם קינמון וציפורן, וקומקוואט בסירופ מתובל עם ציפורן, קינמון וכוכב אניס.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת קפיצה בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הג'ינג'ר והשום; מבשלים עד לריכוך, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3
מוסיפים את זרעי החרדל; לבשל 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
4
מוסיפים 1/2 כוס מים ואת גרידת הליים ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים דקה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מעבירים את התערובת לבלנדר; מערבבים לעיסה חלקה, מוסיפים עוד מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
לתת להתקרר.
7
משפשפים את משחת הג'ינג'ר על כל העוף, כולל מתחת לעור. מכסים את העוף ומשרים במקרר, לפחות שעתיים ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק ג ' ינג ' רהדבק ג ' ינג ' ר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מוציאים את העוף מהמקרר כ-30 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מערבבים בקערה את ההל, הקינמון והציפורן. מכסים במים קרים ומשרים לפחות שעה ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מערבבים את הבצל האדום ו-1 כף מלח בקערה ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר 30 דקות. שוטפים במים קרים ומסננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
שמים את הבצל בקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה והסומאק.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סומאקסומאק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מחממים את הגריל שלך לגבוה עבור צלייה עקיפה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
13
מסננים את התבלינים ומוסיפים אותם בצורה אחידה על הגחלים החמות בגריל פחמים או לקופסת העישון של גריל גז.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
14
שים את המכסה על הגריל ואפשר לעשן למלא את הגריל, כ-10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
15
מתבלים את העוף משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
16
שמים את העוף, עם העור כלפי מטה, בצד הקריר יותר של הגריל (חום עקיף), סוגרים את המכסה וצולים עד שהעור מזהיב קלות עם סימני גריל חלשים, 22 עד 25 דקות. הופכים את העוף עם העור כלפי מעלה, עוברים לצד החם יותר של הגריל (חום ישיר) וממשיכים בצלייה עד שהעור מזהיב, 15 עד 20 דקות. הופכים את העוף פעם נוספת וממשיכים לצלות על אש ישירה עד שהעור מזהיב ופריך ומדחום קריאה מיידית המוכנס לירך רושם 165 מעלות F, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
17
מוציאים את העוף לקרש חיתוך, אוהלים בצורה רופפת בנייר כסף ונותנים לנוח כ-10 דקות לפני הגילוף. משטחים את העוף עם מעט מתבליט הבצל-פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
18
צילום של ג'ניפר קאוזי