עוף דיז'ון חנוק בפטריות
עוף Dijon חנוק בפטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 233 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו פטריות, קמח זהב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מחבת עוף חנוק עם פטריות חמאה טימין, עוף ורוניק W / Dijon ופטריות, ו עוף דיז'ון קרמי עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של בשר או מערוך עד על 1/4 אינץ ' עבה. במחבת רדודה, מערבבים יחד קמח, מלח ופלפל.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מעיל שני הצדדים של עוף עם תערובת קמח. מבשלים עוף בשמן חם 6 עד 8 דקות, הופך פעם אחת, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
הסר עוף לצלחת הגשה; לכסות כדי להתחמם.
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים פטריות וחרדל. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה מעט. רוטב כפית על עוף.