עוף הודי מזרחי עם עגבניות, אפונה וכוסברה
זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל הודי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם כוסברה, בצל, garam מסאלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 87%. מתכונים דומים: עוף עגבניות-כוסברה הודי, קציצות טלה במזרח הודו, ו קוקטייל נגרוני הודי מזרחי.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה על חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל, אבקת קארי וחרדל יבש בשמן החם עד הבצל מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים עגבניות, שום, garam masala, כמון, ומלח; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד עגבניות נשברו מרכיבים מעורבבים, כ 40 דקות.
מבשלים ומערבבים עוף לתוך תערובת עגבניות עד העוף מבושל כבר לא ורוד במרכז, 15 עד 20 דקות.
מוסיפים אפונה ומבשלים 1 יותר דקה.