עוף הקיץ של לוריין וואלאס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לוריין וואלאס של עוף הקיץ stovetop. מנה זו מכילה כ 64 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 923 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עוף, שמן זית, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו עוף בשומשום של לוריין וואלאס, העוף המהיר של לוריין וואלאס וקיש ירקות, ו העוף והקשיו של לוריין וואלאס בכוסות חסה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את העוף מהמקרר, לשטוף עם מים קרים, להתייבש עם מגבות נייר. למרוח שמן זית על העוף למעייל.
במחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני, לחמם את 6 כפות שמן.
מניחים את העוף במחבת, השד בצד למטה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 15 עד 18 דקות. באמצעות מלקחיים, להפוך את העוף מעל, השד בצד למעלה, לכסות עם שום ועשבי תיבול.
מבשלים 20 דקות יותר, צולה מדי פעם עם שמן ומיצים במחבת.
מעבירים את העוף ללוח חיתוך ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים בנייר אלומיניום, נותנים מנוחה במשך 10 דקות, ואז לגלף לשרת.