עוף ואורז ספרדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל עוף ואורז ספרדי. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך בצל, פלפל, אפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סיר אחד עוף ואורז ספרדי, אורז ספרדי עם עוף, ו עוף ואורז ספרדי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.ללטף את העוף יבש עם מגבות נייר. מתבלים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים עד חום זהוב, 2 דקות לכל צד.
מוסיפים את הבצל ופלפל הפעמון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 5 דקות.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את היין, העגבניות והנוזל שלהם, אורז, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים, מכוסה, במשך 20 דקות.מערבבים את האפונה לתוך האורז והעוף ומבשלים, מכוסה, עד מחומם דרך, על 2 דקות.כפית את העוף והאורז על צלחות בודדות ומפזרים את הפטרוזיליה.
מגישים עם הזיתים, אם תרצה.שדרוג: להפוך את המנה הזאת לפאייה ידידותית למסיבה על ידי הוספת 1/4 כפית זעפרן עם האורז. חמש דקות לפני שהאורז מוכן, מערבבים בשרימפס קלופים במשקל 3/4 קילו.