עוף ואספרגוס עם פסטה פנה
עוף ואספרגוס עם פסטה פנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פסטה פנה, חמאה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 86%. מתכונים דומים: פסטה עוף מוקרם אספרגוס פנה, עוף פלפל חאלב, אספרגוס ופסטה פנה, ו אספרגוס ושרימפס עם פסטה פנה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מכסים גיליון אפייה בנייר אלומיניום.
מורחים את טנדרלוין חזה עוף על תבנית האפייה ומפזרים מלח שום ומלח מתובל.
אופים עוף בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ -15 דקות. להפריש; כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך tenderloins לחתיכות בגודל ביס.
ממלאים סיר גדול במים מלוחים קלות, מביאים לרתיחה, ומערבבים בפנה. לבשל פסטה לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד פנה מבושלים דרך אבל עדיין קצת מוצק, על 11 דקות; לנקז.
מעבירים פנה חזרה לסיר בישול ומערבבים חמאה ופרמזן עד פסטה מצופה.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מניחים אספרגוס לתוך השמן החם ומפזרים מלח שום. מבשלים ומערבבים עד אספרגוס הם מכרז, על 7 דקות.
מעבירים פסטה פנה לתוך קערת מנה גדולה העליון עם אספרגוס חתיכות בשר עוף. מערבבים קלות אספרגוס ועוף לתוך הפסטה כדי לשרת.