עוף ואפונה עם רוטב אלפרדו ורוד
עוף ואפונה עם רוטב אלפרדו ורוד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם חזה עוף, אפונה, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ספגטי ברוטב מסקרפונה אלפרדו ואפונה מתוקה, ריזוטו גזר לבן עם רוטב חומוס אלפרדו + שרימפס, אספרגוס, אפונה מפוצלת, ו אלפרדו עוף חכם & אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. עוף מעיל עם קמח; מקום 2-qt. תבנית אפייה מרוססת בתרסיס בישול.
מערבבים מרכיבים שנותרו; לשפוך על עוף.
אופים 30 דקות. או עד עוף מבושל דרך (165F).