עוף וברוקולי אלפרדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף וברוקולי אלפרדו. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכי לחנות וקחי פרח ברוקולי, חמאה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו עוף ברוקולי אלפרדו, עוף וברוקולי אלפרדו, ו עוף ברוקולי אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הלינגוויני על פי הוראות החבילה בסיר 3 ליטר.
הוסף את הברוקולי במהלך 4 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מסננים את תערובת הלינגוויני היטב במסננת.
מחממים את החמאה במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף ומבשלים עד שהוא משחימים היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים את המרק, חלב, גבינה, פלפל שחור ותערובת לינגוויני במחבת ומבשלים עד העוף מבושל דרך, ערבוב מדי פעם.
מגישים עם גבינת פרמזן נוספת.
עוף בגריל & ברוקולי אלפרדו: תחליף חזה עוף בגריל עבור עוף ללא עור, ללא עצמות.
שרימפס & ברוקולי אלפרדו: תחליף 1 פאונד טרי שרימפס גדול במיוחד, מופגזים ו deveined עבור העוף. מבשלים לפי הוראות העוף לעיל, עד שרימפס מבושלים דרך.
מגישים wth סלט ירוק מעורב עם סעיפים כתומים, חתיכות אגוז ו ויניגרט פטל. לקינוח מגישים ביסקוטי שקדים.
ניתן להחליף ספגטי או פטוצ ' יני עבור לינגוויני במתכון זה.