גשו לסופר וקנו חלב דל שומן, מרק עוף דל נתרן, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו כופתאות עם עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מפזרים את העוף עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל ולהוסיף שמן חם. לבשל, ערבוב, עד העוף הוא כבר לא ורוד בצד החיצוני אבל לא מבושל דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
שמן בישול
3
מעבירים לקערה עם כפית מחוררת, שומרים את השמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
מחבת
4
מערבבים את הדלעת, סלרי ובצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
בצל
סקווש
5
מוסיף את המרק, שמיר sprigs ומים 3 כוסות. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני כדי לשמור על רתיחה יציבה. מבשלים עד סכין בקלות חודר דרך הסקווש, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
מרק
מים
שמיר
ציוד שתשתמש בו
סכין
6
בינתיים, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתייה, 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל בקערה קטנה. עם קצות האצבעות שלך, לחתוך את החמאה לתוך הקמח עד התערובת יוצרת פירורים גסים. מערבבים בחלב רק עד שהבצק נוצר.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חמאה
פלפל
בצק
קמח לכל מטרה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
7
מערבבים את העוף והאפונה לתוך המרק ומביאים לרתיחה. זרוק את הבצק לתוך מרק רותח על ידי כפיות, מרווחים אותם באופן שווה כדי להפוך על 16 כופתאות. כיסוי ומבשלים על בינוני נמוך במשך 5 דקות. לחשוף ומבשלים עד כופתאות מבושלים דרך, על 3 דקות. תשליך את השמיר. למעלה עם שמיר קצוץ ומגישים.