קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

עוף וכופתאות

עוף וכופתאות
גשו לסופר וקנו חלב דל שומן, מרק עוף דל נתרן, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו כופתאות עם עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מפזרים את העוף עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל ולהוסיף שמן חם. לבשל, ערבוב, עד העוף הוא כבר לא ורוד בצד החיצוני אבל לא מבושל דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
3
מעבירים לקערה עם כפית מחוררת, שומרים את השמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
מחבתמחבת
4
מערבבים את הדלעת, סלרי ובצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
בצלבצל
סקוושסקווש
5
מוסיף את המרק, שמיר sprigs ומים 3 כוסות. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני כדי לשמור על רתיחה יציבה. מבשלים עד סכין בקלות חודר דרך הסקווש, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
מרקמרק
מיםמים
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
6
בינתיים, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתייה, 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל בקערה קטנה. עם קצות האצבעות שלך, לחתוך את החמאה לתוך הקמח עד התערובת יוצרת פירורים גסים. מערבבים בחלב רק עד שהבצק נוצר.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חמאהחמאה
פלפלפלפל
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מערבבים את העוף והאפונה לתוך המרק ומביאים לרתיחה. זרוק את הבצק לתוך מרק רותח על ידי כפיות, מרווחים אותם באופן שווה כדי להפוך על 16 כופתאות. כיסוי ומבשלים על בינוני נמוך במשך 5 דקות. לחשוף ומבשלים עד כופתאות מבושלים דרך, על 3 דקות. תשליך את השמיר. למעלה עם שמיר קצוץ ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מרקמרק
בצקבצק
שמירשמיר
אפונהאפונה