קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

סלסה ארוז קון פולו

סלסה ארוז קון פולו
Salsan Arroz con Pollo הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 730 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם כמון טחון, קמח, אורז רגיל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. מתכונים דומים: Salsan Arroz con Pollo, Arroz Con Pollo, ו Arroz Non Pollo.

הוראות

1
תנור חום עד 375 ° F. ב ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית, לערבב אורז, תירס, מרק, עגבניות ושעועית.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
שעועיתשעועית
מרקמרק
תירסתירס
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
תנורתנור
2
ב כבד חובה resealable מזון אחסון שקית פלסטיק, לערבב קמח, אבקת צ ' ילי, כמון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
כמוןכמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
מוסיפים עוף, 2 חתיכות בכל פעם; שקית חותם ולנער עד העוף מצופה באופן שווה. מסדרים עוף, צדדים בשרניים למעלה, על תערובת אורז.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
אורזאורז
4
מכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
אופים 1 שעה 15 דקות. לחשוף; אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד נוזל נספג ומיץ של עוף ברור כאשר חתיכה עבה ביותר הוא לחתוך לעצם (170°F עבור שדיים; 82° עבור ירכיים ורגליים).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מיץמיץ
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.