עוף וכופתאות עם פטריות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוף וכופתאות עם פטריות, עוף וכופתאות עם פטריות, ו כופתאות בייגלה עם פטריות מוקרם Chanterelle.
הוראות
בייקון פריך בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני; להעביר צלחת מרופדת מגבת נייר.
מניחים קמח בקערה רדודה. Seasonchicken עם מלח ופלפל לדלות inflour. עבודה בקבוצות, לבשל עוף, צד עור למטה, באותו סיר מעל בינוני heatuntil חום זהוב עמוק פריך (do notturn), 12-15 דקות.
עבודה ב 2 קבוצות, לבשל mushroomsin אותו סיר, תיבול עם מלח ופלפל ערבוב מדי פעם, עד חום, 5–8minutes.
מוסיפים בצל ושובב לסיר; לבשל, ערבוב מדי פעם, untilonion הוא רך שקוף, 5-8 דקות.
מוסיפים יין לסיר; מבשלים עד מופחת על ידיחצי, כ 5 דקות.
מוסיפים עוף, בייקון, טימין, עלי דפנה ומרק; מתבלים עםזלת ופלפל. מביאים לרתיחה, reduceheat, בעדינות ומבשלים, מכוסה חלקית, ברפרוף מדי פעם, עד עוף הוא fallingoff העצם, 2-2 1/2 שעות.
מוסיפים פטריות ומבשלים עד שהטעמים מתמזגים, 10-15 דקות; מתבלים במלח ופלפל.
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, אגוז מוסקט, פלפל, ו 3/4 כפיות מלח בקערה בינונית.
לטאטא ביצים ומילק (הבלילה תהיה מעט גבשושי). להפחית את החום עד המים הוא בבית רתיחה חזקה. Dropteaspoonfuls של הבלילה לתוך מים; לבשל untildumpling מבושלים דרך גודל doubledin, כ 5 דקות.
הסר עם slottedspoon; הוסף לתבשיל רק לפני ההגשה.
לעשות קדימה: תבשיל (ללא כופתאות) יכול להיותמעשה 3 ימים קדימה.
בואו מגניב; לכסות ולהירגע.