זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוף וכופתאות עם פטריות, עוף וכופתאות עם פטריות, ו כופתאות בייגלה עם פטריות מוקרם Chanterelle.
הוראות
1
בייקון פריך בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני; להעביר צלחת מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
תנור הולנדי
2
מניחים קמח בקערה רדודה. Seasonchicken עם מלח ופלפל לדלות inflour. עבודה בקבוצות, לבשל עוף, צד עור למטה, באותו סיר מעל בינוני heatuntil חום זהוב עמוק פריך (do notturn), 12-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
3
העברה לצלחת.
4
עבודה ב 2 קבוצות, לבשל mushroomsin אותו סיר, תיבול עם מלח ופלפל ערבוב מדי פעם, עד חום, 5–8minutes.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים בצל ושובב לסיר; לבשל, ערבוב מדי פעם, untilonion הוא רך שקוף, 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים יין לסיר; מבשלים עד מופחת על ידיחצי, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מוסיפים עוף, בייקון, טימין, עלי דפנה ומרק; מתבלים עםזלת ופלפל. מביאים לרתיחה, reduceheat, בעדינות ומבשלים, מכוסה חלקית, ברפרוף מדי פעם, עד עוף הוא fallingoff העצם, 2-2 1/2 שעות.
לטאטא ביצים ומילק (הבלילה תהיה מעט גבשושי). להפחית את החום עד המים הוא בבית רתיחה חזקה. Dropteaspoonfuls של הבלילה לתוך מים; לבשל untildumpling מבושלים דרך גודל doubledin, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
הסר עם slottedspoon; הוסף לתבשיל רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל
5
לעשות קדימה: תבשיל (ללא כופתאות) יכול להיותמעשה 3 ימים קדימה.