עוף ונקניק מעושן Etouffee
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ונקניק מעושן Etouffee. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 707 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חתיכות עוף ברגל-ירך, פלפל קאיין, פטרוזיליה עלה שטוח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוף ונקניק Etouffee, שרימפס ונקניק Étouffée, ו נקניק ופטריות Étouffée (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר תנור הולנדי מעל חום בינוני ולהוסיף 2 ספירה של שמן זית.
מוסיפים את קישורי הנקניק וחומים מעט כמו שאתה להבהיר חלק מהשומן.
הסר ולהניח בצד על מגבת נייר. עוף העונה עם הרבה מלח ופלפל ולהוסיף צד העור למטה למחבת. מבשלים מעל חום בינוני כדי לעבד שומן במשך 7 עד 10 דקות, ולאחר מכן להפוך חום שני הצדדים של העוף.
הסר ולהניח בצד על מגבות נייר.
עם הסיר עדיין מעל חום בינוני להוסיף 2 כפות חמאה להמיס עם השומן ולאחר מכן להוסיף קמח להקציף לשלב, ולאחר מכן להחליף כף עץ. מבשלים עד שהוא נחמד וחום (אתה רוצה רו צבעוני עמוק נחמד), על 10 עד 12 דקות.
במעבד מזון להוסיף את הבצל, סלרי, פלפל ושום, ואת הדופק בערך לקצוץ.
מוסיפים את עיסת הירקות לסיר עם רביכה ומערבבים עם כף עץ. מבשלים מעל חום בינוני במשך 5 עד 7 דקות כדי להזיע החוצה חלק מהלחות.
הוסף את המניה, פפריקה וקיין. להחזיר את חתיכות העוף לסיר ומבשלים עד העוף הוא רך, על 1 שעה.
הסר את חתיכות העוף מן הסיר ללוח חיתוך לגרוס את הבשר. השליכו את העצמות והחזירו את הבשר לסיר.
חותכים את נקניק אנדויל לחתיכות ו להתרפק בחזרה לתוך הסיר בין העוף כדי לחמם דרך.
תן לזה טעם סופי ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים למגש הגשה ומקשטים עם שפע של פטרוזיליה ובצל ירוק.