עוף ושחרר כופתאות
עוף וכופתאות ירד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 875 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מים, תבשלי קרביים של תרנגולות שהוסרו, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אופס, הפלתי את עוגת הלימון, מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), ו עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: סיר לחץ 7 ליטר
שים את התרנגולת 3 כפיות מלח בסיר לחץ 7 ליטר.
מוסיפים מים רק כדי לכסות את התרנגולת. אין למלא מעל השורה "מילוי מקסימלי" של התנור, או 2/3 מלא. לכסות ולנעול את המכסה. להביא ללחץ על חום גבוה, כ -20 דקות.
להפחית את החום לנמוך, כך שאתה בקושי שומע שריקה מהסיר. מבשלים 45 דקות.
שחרר את הלחץ באמצעות התקן השחרור של התנור(קרא את המדריך!) או לקרר את התנור על ידי הפעלת מים קרים על המכסה במשך 5 דקות. פתח בזהירות.
הסר את התרנגולת מן המרק ומניח בצד כדי להתקרר. הבשר צריך להיות רך ונופל מהעצם. לאחר התרנגולת הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, למשוך את הבשר מן העצמות בחתיכות קטנות, לכסות ולהניח בצד. זרוק את העור והעצמות.
הגדר מסננת מצופה בכותנה בסיר רדוד, רחב, 6 ליטר ומסננים את המרק, משליך את המוצקים. לטעום ולתבל את המרק עם מלח נוסף, במידת הצורך.
שים 1/2 כוס המרק, החמאה, ונותר 1/2 כפית מלח בצלחת 2 ליטר, להגדיר על חום גבוה, ולהביא לרתיחה. ברגע שהוא רותח, להוסיף את כל הקמח בבת אחת ומערבבים עם כף עץ עד התערובת מתחילה לבוא יחד, כ 1 דקה. הקטנת החום לנמוך ולהמשיך ערבוב עד התערובת יוצרת כדור והוא כבר לא דביק, כ 3 דקות.
מעבירים את התערובת לקערה בינונית ומערבבים, במהירות נמוכה, במשך 5 דקות עם מערבל יד חשמלי. לנצח עד מגניב ואין יותר קיטור עולה. המשך לערבב על נמוך, ולהוסיף את הביצים, 1 בכל פעם, לוודא שכל אחד משולב לחלוטין לפני הוספת אחר. ייתכן שיהיה עליך להפסיק מדי פעם לגרד את הצדדים של הקערה. לפני הוספת הביצה האחרונה, לבדוק את התערובת עקביות: זה צריך לקרוע מעט כפי שהוא נופל מן המקצף, יצירת צורה "V".
להעביר את הבצק לשקית פלסטיק resealable 1-ליטר.
חותכים את 1 בפינה של התיק כדי להפוך רבע בגודל פתיחה.
להביא את המרק לרתיחה קלה על חום בינוני. צינור 1 אינץ ' של התערובת לחתוך עם מספריים מטבח ישירות על המרק. חזור עם הבלילה שנותרה. לבשל, מכוסה, עד כופתאות מבושלים דרך, על 8 עד 10 דקות. כבה את החום, להוסיף את הבשר ולחכות 2 עד 3 דקות לפני ההגשה.
מגישים בקערות עם פלפל שחור טחון טרי.