המהפך האולטימטיבי: פודינג ספוג & פודינג פודינג
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חלב דל שומן למחצה, בלקברי, קמח, וביצים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: המהפך האולטימטיבי: פודינג לחם וחמאה, המהפך האולטימטיבי: פודינג טופי דביק, ו עוגת ספוג עם פודינג ושוקולד.
הוראות
חמאה קלה מאוד אגן פודינג 1 ליטר.
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
לגרר בגסות את אחד מגורי התפוחים ולפרוס דק את השאר.
שלב את התפוח פרוס אוכמניות, לזרוק עם 2 כפות סוכר כפית חצי לתוך החלק התחתון של האגן.
מערבבים יחד את הקמח ואבקת אפייה. מקציפים את הסוכרים ואת החמאה יחד בקערה גדולה עם מקצף יד חשמלי עד אור וקרם. לשבור ביצה 1 להכות היטב, ואז להכות את הביצה השנייה (התערובת תיראה מקושקשת). מנפים חצי מתערובת הקמח על תערובת הספוג ומקפלים בעדינות. בזהירות מערבבים במחצית החלב, ולאחר מכן לחזור עם שאר הקמח והחלב, ואחריו גרידת התפוז ותפוח מגורד שמור.
כפית שני שלישים של תערובת ספוג מעל תערובת הפרי באגן ואת הרמה.
מורחים את שאר הפרי על גבי, ואחריו את תערובת הספוג הנותרת.
מניחים את האגן בדיל קלייה קטן חצי מלא במים חמים.
אופים עבור 1 שעות (להניח רדיד מעל הדף עבור האחרון 15 דקות אם זה בראונינג מהר מדי) עד שיפוד מוכנס באמצע יוצא נקי.
בזמן שהפודינג מתבשל, תכיני את הפודינג.
מערבבים את הסוכר, אבקת פודינג וקורנפלור עם 1 כף החלב כדי להפוך את הדבק. הכה בחלמון הביצה.
יוצקים את החלב שנותר למחבת, לחתוך את התא וניל לאורכים לגרד את זרעי וניל.
מוסיפים את התרמיל לחלב ומביאים רק לרתיחה.
יוצקים את זה על תערובת קורנפלור, מערבבים, ואז לשפוך לתוך מחבת נקייה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.
הסר מהחום ומערבבים את frache crme.
שחרר פודינג מצדי האגן עם סכין עגול להב בזהירות להפוך אותו על צלחת הגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "