קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

המהפך האולטימטיבי: פודינג ספוג & פודינג פודינג

המהפך האולטימטיבי: פודינג ספוג & פודינג פודינג
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חלב דל שומן למחצה, בלקברי, קמח, וביצים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: המהפך האולטימטיבי: פודינג לחם וחמאה, המהפך האולטימטיבי: פודינג טופי דביק, ו עוגת ספוג עם פודינג ושוקולד.

הוראות

1
חמאה קלה מאוד אגן פודינג 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לגרר בגסות את אחד מגורי התפוחים ולפרוס דק את השאר.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
4
שלב את התפוח פרוס אוכמניות, לזרוק עם 2 כפות סוכר כפית חצי לתוך החלק התחתון של האגן.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
לשימור,לשימור,
5
מערבבים יחד את הקמח ואבקת אפייה. מקציפים את הסוכרים ואת החמאה יחד בקערה גדולה עם מקצף יד חשמלי עד אור וקרם. לשבור ביצה 1 להכות היטב, ואז להכות את הביצה השנייה (התערובת תיראה מקושקשת). מנפים חצי מתערובת הקמח על תערובת הספוג ומקפלים בעדינות. בזהירות מערבבים במחצית החלב, ולאחר מכן לחזור עם שאר הקמח והחלב, ואחריו גרידת התפוז ותפוח מגורד שמור.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
גרידה כתומהגרידה כתומה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לשימור,לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
כפית שני שלישים של תערובת ספוג מעל תערובת הפרי באגן ואת הרמה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
7
מורחים את שאר הפרי על גבי, ואחריו את תערובת הספוג הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
8
מניחים את האגן בדיל קלייה קטן חצי מלא במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
אופים עבור 1 שעות (להניח רדיד מעל הדף עבור האחרון 15 דקות אם זה בראונינג מהר מדי) עד שיפוד מוכנס באמצע יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
בזמן שהפודינג מתבשל, תכיני את הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
11
מערבבים את הסוכר, אבקת פודינג וקורנפלור עם 1 כף החלב כדי להפוך את הדבק. הכה בחלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
12
יוצקים את החלב שנותר למחבת, לחתוך את התא וניל לאורכים לגרד את זרעי וניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים את התרמיל לחלב ומביאים רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
14
יוצקים את זה על תערובת קורנפלור, מערבבים, ואז לשפוך לתוך מחבת נקייה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
הסר מהחום ומערבבים את frache crme.
16
שחרר פודינג מצדי האגן עם סכין עגול להב בזהירות להפוך אותו על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
17
תגיש עם הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "