סטייק דקה של אבא עם בצל זהב
גשו לסופר וקנו יין, חמאת שום, גרגיר נחלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מושלם עבור יום ולנטין. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. שפשוף הסטייק של אבא, סטייק וביצים: ארוחת בוקר לאבא, ו כריכי סטייק / Remembering Dad דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים את היין, רוטב סויה, חרדל וסוכר בקערה גדולה. לזרוק את רצועות סטייק, מתבלים היטב עם פלפל ולהשאיר לשבת ולספוג בזמן שאתה מקבל את כל השאר מוכן.
יוצקים את השמן למחבת גדולה ומחממים אותו על אש בינונית למשך דקה בערך. עצה בפרוסות הבצל, להפוך את החום עד גבוה מאוד ומבשלים 3-4 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי לקבל את הבצל באמת חום זהוב. קח את הבצלים החוצה ותחמם אותם.
הרם את רצועות הסטייק מתוך המרינדה עם כפית מחוררת ומערבבים ומטגנים אותם במחבת הבצל על חום גבוה מאוד במשך 30 שניות (לעשות את זה בשתי קבוצות אם קל יותר).
יוצקים את המרינדה מהקערה ומרתיחים במשך כמה שניות עד שהוא נדבק לבשר אבל הוא עדיין עסיסי. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
טוסט הלחם ולאחר מכן להפיץ עם חמאת שום לחתוך כל פרוסה לשניים. חופפים שתי חתיכות של טוסט על כל צלחת, העליון עם כפית של בצל, ואז סטייק ועוד בצל. שים ערימה קטנה של גרגיר הנחלים על כל צלחת ומגישים מיד.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ריימונד R אוסף מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.