עוף חמאת בוטנים A La La La La La La La La Laura
עוף ברוטב בוטנים לה לורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 1031 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 79 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ירכיים עוף, פפריקה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. מתכונים דומים: שיפודי עוף במרינדה יוקטן עם רוטב שומה בצ'ילה-אדום בוטנים, העוף המתוחכם של לורה עם אטריות בשמנת עגבניות Parm, ו עוגת הזנגביל של לורה.
הוראות
בקערת מיקסר בינונית משלבים את הבוטנים המרוסקים, פפריקה, זנגביל, כורכום, דבש, שמן זית ומלח; להשתמש במערבל חשמלי כדי להתמזג יחד וליצור משחה עבה, פריך, להפיץ. (הערה: אם אתה מוצא את זה דביק מדי או עבה מדי, נסה להוסיף קצת קולה; זה נותן את המתכון טעם נחמד, אקזוטי!)
מניחים ירכיים עוף בצלחת זכוכית nonporous או קערה. באמצעות הידיים שלך, לכסות חתיכות עוף עם תערובת בוטנים, ציפוי אותם לחלוטין. מכסים את המנה ומקררים כדי להשרות לילה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים חתיכות עוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' משומנת קלות; מכסים בנייר אלומיניום ואופים ב 400 מעלות f (200 מעלות C) במשך 45 עד 60 דקות או עד מיצים לרוץ ברור, הופך כל 15 דקות, כך שהם מבשלים באופן שווה.