מתכון זה אופייני למטבח הסיני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף חמוץ מתוק, עוף חמוץ מתוק, ו עוף חמוץ מתוק.
הוראות
1
לחמם את הגריל גבוה.
2
מניחים את vinegars, רוטב סויה, מיץ אננס, סוכר, jalapeno וג ' ינג ' ר בסיר בינוני ומבשלים על אש גבוהה עד מופחת בחצי, ערבוב מדי פעם. אם הרוטב הופך עבה מדי, דק עם קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את הרוטב דרך מסננת לקערה. מטגנים בקצרה את הפלפל האדום והצהוב בשמן קנולה ואז מערבבים את הרוטב יחד עם אפונה שלג, מנטה וכוסברה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
מברישים את העוף משני הצדדים בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל עד חום זהוב משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, כ 8 דקות, תוך צחצוח עם כל זיגוג שנותר.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher) עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.