עוף, חצילים וקארי עגבניות
עוף, חצילים וקארי עגבניות דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך שמן זית, שן שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חציל, כרובית וקארי עגבניות, חציל, חומוס וקארי עגבניות, ו חציל, עגבניות ובצל ירוק קארי.
הוראות
מערבבים אבקת קארי, מלח ופפריקה בצלחת רדודה. תחפור חזה עוף בתערובת הקארי.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים חצי עוף; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר עוף מהמחבת. חזור על ההליך עם הנותרים 1 1/2 כפיות שמן ועוף.
מוסיפים חצילים, בצל ופלפל פעמון למחבת; מבשלים 3 דקות או עד שהירקות פריך-רך, ערבוב לעתים קרובות. להחזיר עוף למחבת.
מוסיפים מיץ עגבניות, פלפל אדום ושום; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 35 דקות או עד העוף נעשה.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. The Weingut OTT Der Ottt Gruner Veltliner עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
![Weingut OTT Der Ott Gruner Veltliner]()
Weingut OTT Der Ott Gruner Veltliner
מהדורה נפלאה של יין זה, נזכר בציר 2014 יוצא מן הכלל. צמחים להפליא עם מסקנות של אבן. מתובל, כמו צליית 5 לחמים שונים בתנור אחד. פריך, כמו הקצה-כובע של צלי. היין מציע פתקים של פלפלים, הל וכלספייס. כוח עדין.