עוף חרדל בגריל עם תירס פולנטה טרי
גשו לסופר וקנו מים, מלח כשר גס, שן שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: עוף עם תירס טרי, עגבניות ופולנטה שמנת, עוגת פולנטה עם אוכמניות ותירס טרי, ו עוף בגריל עם עוגות תירס טריות.
הוראות
מקציפים בצל, חרדל, מיץ לימון ושום בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות קצות האצבעות ולהשאיר צד 1 עדיין מחובר, לשחרר את העור על כל ירך עוף. הרם דש העור על כל וקפל בחזרה. כף חצי חרדל תיבול על הירכיים, חלוקת שווה; להפיץ כדי לכסות את הבשר. מקפלים דש העור מעל כדי לצרף תיבול לאבטח את העור עם סיכת מתכת.
מפזרים ירכיים עם מלח ופלפל משני הצדדים. הפעל ירכיים, צד העור למעלה, ולהפיץ תיבול חרדל שנותר על העור.
העברה לאפייה קטנה sheet.DO קדימה: עוף יכול להיות מוכן 6 שעות קדימה. מכסים ומקררים.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).מחממים תנור ל 121°.
מתלה גריל מברשת בנדיבות עם עוף שמן זית גריל עד חום זהוב מבושל דרך, הפיכת עוף מדי פעם ועובר למקום קריר על גריל אם בראונינג מהר מדי, 40 עד 50 דקות.
מעבירים עוף בגריל לסדין אפייה אחר; להתחמם בתנור בעת הכנת פולנטה.
להביא 5 כוסות מים להרתיח בסיר גדול כבד על חום גבוה. בהדרגה להקציף פולנטה, ואז 1 1/2 כפיות מלח גס וסוכר. להפחית את החום בינוני נמוך; ומבשלים עד פולנטה הוא רך, עבה, שמנת, לטאטא לעתים קרובות התאמת חום כדי לשמור על רתיחה עדינה, 25 עד 30 דקות.
מוסיפים גרעיני תירס ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד תירס הוא רך, על 5 דקות.
מערבבים בגבינת מסקרפונה. עונת פולנטה לטעום עם מלח ופלפל.
כף פולנטה על כל אחד 6 צלחות. למעלה עם עוף בגריל ומגישים.