מתכון עוף טנדורי מזויף יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 9 שעות ו-35 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם צ'ילה תאילנדית, גאראם מסאלה, עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב יוגורט חלב רזה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת חלב קוקוס קפה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו טייק-אאוט, זיוף: עוף וברוקולי, טייק-אאוט, Fake-Out: עוף חמוץ מתוק, ו טייק-אאוט, זיוף-אאוט: אורו עד העוף של גנרל צו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את כל המרכיבים למעט העוף במעבד מזון מצויד מצורף להב. תהליך עד כמעט חלקה לחלוטין, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
יוצקים את המרינדה לתוך שקית גדולה resealable.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
3
מניחים את העוף בשקית, לסחוט את האוויר העודף, לאטום את התיק, ולעסות את המרינדה בכל רחבי העוף עד שהוא מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מניחים במקרר בתבנית אפייה ומשרים לפחות 8 שעות ועד 24 שעות, הופכים את העוף לפחות פעם אחת במידת האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוציאים את העוף מהמקרר ונותנים לו לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שהתנור מתחמם.קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את העוף מן המרינדה, לתת עודף לטפטף את החיצוני והחוצה של החלל; להשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מניחים את העוף על תבנית האפייה.צלוי עד המיצים לרוץ ברור ומדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך הירך הפנימית (אבל לא נוגע העצם) רושם 74°, על 1 שעה. (אם העור מתחיל לקבל חום מדי לפני הבשר נעשה, רופף לכסות עם רדיד אלומיניום.)
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
רוטב חם שמן שומשום
9
להעביר את העוף ללוח חיתוך ולתת לו לנוח על 15 עד 20 דקות לפני גילוף.
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות ויינגוט הירש Heiligenstein Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -32 דולר לבקבוק.