עוף טרגון
עוף טרגון נטול גלוטן, ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל ירוק שמן, חזה עוף, ורמוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טרגון! דבש דיז'ון ורוטב סלט טרגון, עוף טרגון, ו עוף טרגון.
הוראות
מחממים את שמן השום במחבת או בתנור הולנדי שיש לו מכסה ובו חזה העוף יתאים די צמוד.
מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים, ואז מפזרים את טרגון מיובש בהקפאה, מערבבים שוב ומבשלים אותם בשמן השום לרגע, תוך ערבוב עוד כמה כשהם מבשלים.
שים את פילה העוף לתוך המחבת, בצד מעוקל למטה, ומבשלים 5 דקות, צופה בצל ירוק לא לשרוף. אם הם נראים כאילו הם מתחילים, לגרד אותם מהמחבת ולתת להם לשבת על חתיכות העוף.
הפוך את השדיים, ולהוסיף ורמוט (או יין לבן).
בואו בועת ורמוט למעלה, ולאחר מכן להוסיף את המלח.
שים את המכסה על, להפוך את החום למטה נמוך ולהשאיר אותו להתבשל בעדינות במשך 10 דקות. בדוק את העוף מבושל דרך על ידי ביצוע חתך קטן לתוך החלק העבה ביותר ולהבטיח את המיצים לרוץ ברור - אם לא, מבשלים עוד כמה דקות ולבדוק שוב.
הסר את חזה העוף לצלחות מחוממות. מביאים את הנוזל הנותר לרתיחה, מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב, ואז מפזרים את הטרגון הטרי, מערבבים שוב ונותנים לטחון טוב של פלפל לבן.
יוצקים את הרוטב על חזה העוף, ולתת פיזור סופי של טרגון לשרת.