עוף ליים עשב
עוף ליים עשב הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם טימין, מיץ ליים, רוטב לסלט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכל מלאך ליים עם זיגוג ליים ופיסטוקים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה די טוב. נסו רוטב ליים דבש עשב, ליים חריף וטופו עשב בכוסות חסה, ו רוטב יוגורט צ'יפוטלה כוסברה סיד עשב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים.
הסר 1/2 כוס לצלייה; מכסים ומכניסים למקרר.
יוצקים את המרינדה שנותרה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים עוף. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 8-10 שעות.
מסננים וזורקים את המרינדה. צולים עוף, ללא כיסוי, על אש בינונית למשך 5 דקות. להפוך עוף; למרוח עם המרינדה השמורה. צולים 5-7 דקות יותר או עד שהמיצים מתבהרים, מתבלטים מדי פעם.