קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

עוף ללא גלוטן וכופתאות

עוף ללא גלוטן וכופתאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ללא גלוטן כופתאות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 817 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 79 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שמן זית, קמח אורז, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוף ללא גלוטן וכופתאות, מאלפטי נטול גלוטן (כופתאות תרד וריקוטה) עם רוטב עגבניות פשוט (ללא גלוטן, צמחוני), ו ת: כופתאות עוף ללא גלוטן עם עשבי תיבול טריים.

הוראות

1
למרק: בסיר גדול, מחממים את שמן הזית על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הגזר ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך קלות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים בצל וסלרי. לבשל, ערבוב, עד ירקות רכים אבל לא חום, על 7 דקות. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים קמח אורז לבן ומבשלים, ערבוב עד הקמח רק מתחיל חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז לבןקמח אורז לבן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
להקציף במים בזרם איטי, יציב.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מוסיף את ירכיים עוף ומניות עוף. מביאים לרתיחה. ברגע שהוא מגיע לרתיחה, משטח רזה של כל חלאה, ואז להוריד את החום לרתיחה חשופה. מבשלים, נחשפים, ברפרוף כמה פעמים, עד עוף הוא מכרז לחלוטין, על 1 1/2 שעות (להוסיף מים נוספים או ציר עוף לפי הצורך כדי לשמור עוף וירקות שקועים).
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
הסר את העוף מן המרק עם כף מחורץ ומניח על קרש חיתוך נקי. אפשר לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לגרוס בשר עם אצבעות או שני מזלגות, להשליך את העצמות וכל עודף שומן או סחוס. לגרוס או לקצוץ עוף לחתיכות בגודל ביס ולחזור למרק. מרק העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
עבור כופתאות: בקערה בינונית, לטאטא יחד את קמח האורז הלבן, קורנפלור, קמח אורז מתוק, פטרוזיליה, אבקת אפייה, 1 כפית מלח, מסטיק xanthan.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את החלב והביצים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
10
להביא מרק לרתיחה חשופה. לגרוף את הבצק, על 2 כפות בכל פעם, על גבי המרק. תקבל כ -15 כופתאות. הבלילה הכופתה תכסה את החלק העליון של המרק ומגע. זה נורמלי.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
11
ברגע שתוסיף את הכופתה האחרונה, כסה את הסיר. הגדר חום נמוך, ומבשל במשך 20 דקות ללא כיסוי פתיחה. בודק מוכנס למרכז של כופתה צריך לצאת נקי. כף לתוך קערות בודדות או צלחות לשרת חם. אחסן שאריות במקרר עד ארבעה ימים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת