עוף מבושל איטי ומרק אטריות ראמן
המתכון עוף בישול איטי מרק אטריות ראמן מוכן בעוד כ-8 שעות ו-20 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יפני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. אם יש לכם אפונה הצמד סוכר, יורה במבוק, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: מרק אטריות עוף בבישול איטי, מרק אטריות עוף בבישול איטי, ו מרק אטריות עוף בבישול איטי.
הוראות
ב 3 1/2 או 4-ליטר סיר איטי, ירכיים עוף שכבה, גזר, סלרי, נבטי במבוק, ערמוני מים ותכולת מנות תיבול מתערובת מרק.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 7 עד 8 שעות.
כ -10 דקות לפני ההגשה, להסיר עוף מ cooker איטי; מקום על צלחת גדולה. עוף לגרוס עם 2 מזלגות; לחזור לבישול איטי ולערבב היטב. בגסות לשבור אטריות מתערובת מרק למרק. מערבבים אפונים snap סוכר מופשר. מכסים, מבשלים עוד 10 דקות או עד שהאטריות רכות.
ממש לפני ההגשה, מוסיפים בצל. אם תרצה, להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.