עוף מוקפץ וברוקולי
עוף מוקפץ וברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. אם יש לך בצל ירוק, sambal oelek, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשורש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כקינוח. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף וברוקולי מוקפץ, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו עוף מערבבים ומטגנים עם ברוקולי אפונה הצמד + וידאו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עוף, 2 כפות שמן צמחי, קורנפלור, 2 כפיות רוטב סויה, 2 כפיות שרי, שום, וג ' ינג ' ר בקערה.
להקציף 3 כפות רוטב סויה, 3 כפות שרי, רוטב צדפות, וsambal oelek בקערה אחרת.
חום 1 כף שמן צמחי בווק או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; לבשל ולערבב עוף בקבוצות עד הזהב וכבר לא ורוד במרכז, על 5 דקות.
חום שנותר 1 כף שמן צמחי באותו ווק או מחבת; לבשל ולערבב ברוקולי ובצל עד ברוקולי מבושל חלקית אבל עדיין מוצק, 2 עד 3 דקות. מערבבים בתערובת רוטב צדפות ולהמשיך לבשל עד ברוקולי הוא רך, על 5 דקות יותר.
להחזיר עוף לווק ולהוסיף בצל ירוק; לזרוק עד מחומם דרך ומצופה ברוטב. מתבלים במלח ופלפל שחור.