עוף מוקפץ עם גזר לבן, תפוח ורוטב מחבת שרי
עוף מוקפץ עם גזר לבן, תפוח ורוטב שרי פאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 471 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך קורנית בתוספת ענפים, גזר לבן, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו אבקת שומר מטוגנת פורל פילה על גזר לבן ו מחית תפוחים, עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת, ו פטריות שרי מוקפצות של ניף (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
הוסף גזר לבן; סאוטה עד תחילת חום, על 2 דקות.
מוסיפים תפוח ותימין קצוץ; מבשלים עד גזר לבן ותפוח הם מכרז, על 6 דקות.
העברת תערובת גזר לבן לצלחת.
חום שנותר 2 כפות שמן באותו מחבת על חום בינוני גבוה.
להוסיף 2 חזה עוף; sauté עד מבושל דרך וזהב, על 3 דקות לכל צד.
להעביר עוף מגש; אוהל עם נייר כדי להתחמם. חזור עם הנותרים 2 חזה עוף.
תוסיף שרי לאותו מחבת. מערבבים מעל חום בינוני-גבוה, מגרד את חתיכות השחמה.
מוסיפים תערובת גזר לבן ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, בערך 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה. רוטב העונה עם מלח ופלפל. כפית על עוף, מקשטים עם עלי קורנית.