עוף מזוגג משמש קל
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? עוף מזוגג משמש קל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 679 קלוריות. גשו לסופר וקנו שימורי משמש, חרדל דיז'ון, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוף מזוגג משמש קל, עוף מזוגג משמש, ו עוף מזוגג משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. לשטוף את העוף עם מים קרים להתייבש טפיחה.
מניחים את העוף במחבת צלייה על מדף, צד השד למעלה.
מפזרים את חלל העוף במלח ופלפל. הכנס את קצות הכנפיים מתחת לחלק האחורי של העוף.
שלב 4 כפות חמאה, פטרוזיליה אם משתמשים, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה קטנה. לשחרר את העור על השד של העוף על ידי אצבעות מתפתל בעדינות מתחת לעור. לשפשף מחוץ העוף עם כ 1 כף של תערובת החמאה. לשפשף את התערובת הנותרת מתחת לעור של חזה העוף.
מפזרים עוף עם מלח ופלפל נוספים. צולים את העוף במשך 1 שעה 15 דקות.
בינתיים, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד ריחני אבל לא השחמה, על 2 דקות. כפית את השום מתוך הסיר ולהשליך.
מוסיפים את שימורי משמש, חרדל וחומץ ומבשלים, ערבוב, עד התחמם ושילוב, על 2 דקות. להפריש להתקרר עד מוכן זיגוג העוף.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות פרנהייט.
הסר את העוף מהתנור ומברשת באופן שווה עם זיגוג משמש. המשך צלייה עד מדחום לקרוא מיידית תקוע לתוך הירך עוף רושם 160 מעלות F, על 15 דקות יותר. להטות את העוף כך המיצים לרוץ לתוך המחבת.
מעבירים את העוף ללוח חיתוך ואוהל רופף עם נייר כסף.
יוצקים את המיצים מהמחבת לתוך כוס degreasing או כוס מדידה.
יוצקים או כף עודף שומן וזורקים.
מוסיפים את מרק העוף למחבת הצלייה ומניחים ישירות על מבער מעל חום בינוני.
מוסיפים את טפטוף המחבת ומבשלים, ערבוב עם כף עץ, וגירוד כל חתיכות השחמה, עד התערובת חמה, על 2 דקות. מסננים ושופכים לתוך סירת רוטב ומתבלים במלח ופלפל. חותכים את העוף ומגישים עם הרוטב.