עוף מטוגן בשום
. אם יש לכם חצאי חזה עוף-הלם, שמן, פירורי לחם מתובלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו עוף מטוגן שום, המבורגר עוף עם שום לימון / עגבניות מטוגנות, ו אטריות שום מוקפצות עם עוף וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת רדודה, מערבבים יחד את אבקת השום, פלפל, מלח, פפריקה, פירורי לחם וקמח. בצלחת נפרדת, לטאטא יחד את החלב והביצה.
מחממים את השמן במחבת חשמלית להגדיר 350 מעלות F (175 מעלות C). לטבול את העוף לתוך הביצה וחלב, ואז לדלות את החומרים יבשים עד מצופה באופן שווה.
מטגנים עוף בשמן החם במשך כ 5 דקות לכל צד, או עד העוף מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור.
הסר מן השמן עם מרית מחוררת, לשרת.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.