קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוף מטוגן דרומי

עוף מטוגן דרומי
המתכון עוף מטוגן דרומי מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים טבעוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מלח, מטגן, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוף מטוגן דרומי, העוף המטוגן הדרומי הטוב ביותר, ו עוף מטוגן דרומי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף חתיכות עוף עם 1 כפית מלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ונותר 1 כפית מלח בשקית פלסטיק או נייר; לנער לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
מניחים 2 או 3 חתיכות של עוף בשקית; לנער היטב. חזור על הליך עם עוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
4
חום 3 עד 4 אינץ ' של שמן כדי 375; להוסיף עוף, ומטגנים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות וון זכייה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
וון זכייה ריזלינג
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.