קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

עוף מטוגן דרומי עם רוטב כפרי

עוף מטוגן דרומי עם רוטב כפרי
אם יש לכם חרדל, שמן צמחי, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו עוף מטוגן דרומי עם רוטב כפרי, עוף מטוגן סטייק עם רוטב כפרי, ו עוף מטוגן סטייק עם רוטב כפרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את העוף לחתיכות הגשה. לקצץ את חתיכות עודף שומן העונה היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
לטאטא יחד את החמאה, חרדל, טרגון בקערה גדולה כדי להפוך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שים את המרינדה חתיכות עוף בשקית פלסטיק resealable, קרוב, ולסחוט עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
מניחים במקרר ומרינדה לפחות 4 שעות ועד 12 שעות, פונה מדי פעם.
5
מחממים התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר את העוף מן המרינדה, המאפשר כל עודף לטפטף. לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
יוצקים את השמן למחבת לעומק של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
חום מעל חום בינוני עד שהוא רושם 177° על מדחום עמוק טיגון.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
מוסיפים את הרגליים והירכיים לשמן החם, בקבוצות לפי הצורך. מטגנים מחבת עד חום זהוב בצד הראשון, 6-7 דקות, ולאחר מכן פונים ומטגנים בצד השני עד הזהב, 7-8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים על מדף במחבת אפייה ומכניסים לתנור. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר חתיכות השחמה מן השמן ולתת את השמן לחזור 177°. להמשיך לטגן את חתיכות השד באותו אופן, ולאחר מכן להוסיף למחבת בתנור.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
אופים עד העוף הוא אטום לאורך כל ו מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלקים העבים ביותר רושמים 82° עבור מנות הירך והרגל, על 25 דקות, ו170 עבור מנות השד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
בינתיים, תכין את הרוטב. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את כל חתיכות השחמה מן השמן במחבת ויוצקים את כל אבל 2-3 כפית.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את 2 כפית קמח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, כדי להפוך את רביכה בלונדינית, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
14
מוסיפים את החלב לרובה, מערבבים היטב כדי להסיר את כל הגושים. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב ברפרוף לפי הצורך, עד מעובה לעקביות saucelike, 5-10 דקות. טעם ותיבול עם מלח ופלפל. מסננים את הרוטב ומגישים עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
15
Reprinted with permission from Cooking at Home by The Culinary Institute of America ©2003 John Wiley & Sons, Inc.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.