עוף מטוגן דרומי עם רוטב כפרי
אם יש לכם חרדל, שמן צמחי, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו עוף מטוגן דרומי עם רוטב כפרי, עוף מטוגן סטייק עם רוטב כפרי, ו עוף מטוגן סטייק עם רוטב כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את העוף לחתיכות הגשה. לקצץ את חתיכות עודף שומן העונה היטב עם מלח ופלפל.
לטאטא יחד את החמאה, חרדל, טרגון בקערה גדולה כדי להפוך את המרינדה.
שים את המרינדה חתיכות עוף בשקית פלסטיק resealable, קרוב, ולסחוט עד מצופה באופן שווה.
מניחים במקרר ומרינדה לפחות 4 שעות ועד 12 שעות, פונה מדי פעם.
הסר את העוף מן המרינדה, המאפשר כל עודף לטפטף. לדלות בקמח.
יוצקים את השמן למחבת לעומק של 1/2 אינץ'.
חום מעל חום בינוני עד שהוא רושם 177° על מדחום עמוק טיגון.
מוסיפים את הרגליים והירכיים לשמן החם, בקבוצות לפי הצורך. מטגנים מחבת עד חום זהוב בצד הראשון, 6-7 דקות, ולאחר מכן פונים ומטגנים בצד השני עד הזהב, 7-8 דקות יותר.
מניחים על מדף במחבת אפייה ומכניסים לתנור. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר חתיכות השחמה מן השמן ולתת את השמן לחזור 177°. להמשיך לטגן את חתיכות השד באותו אופן, ולאחר מכן להוסיף למחבת בתנור.
אופים עד העוף הוא אטום לאורך כל ו מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלקים העבים ביותר רושמים 82° עבור מנות הירך והרגל, על 25 דקות, ו170 עבור מנות השד, על 10 דקות.
בינתיים, תכין את הרוטב. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את כל חתיכות השחמה מן השמן במחבת ויוצקים את כל אבל 2-3 כפית.
מוסיפים את 2 כפית קמח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, כדי להפוך את רביכה בלונדינית, 2 דקות.
מוסיפים את החלב לרובה, מערבבים היטב כדי להסיר את כל הגושים. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב ברפרוף לפי הצורך, עד מעובה לעקביות saucelike, 5-10 דקות. טעם ותיבול עם מלח ופלפל. מסננים את הרוטב ומגישים עם העוף.
Reprinted with permission from Cooking at Home by The Culinary Institute of America ©2003 John Wiley & Sons, Inc.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![Forge Cellars Classque Riesling]()
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.