אם יש לך כל המטרה קמח, חצאי חזה עוף, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון דרומי. . נסו עוף מטוגן כפרי, עוף מטוגן במחבת כפרית של צ'ארלס, ו עוף מטוגן סטייק עם רוטב כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חזה עוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד עוף פאונד עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 3/4 אינץ'.
מוסיפים חזה עוף, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
מרינדה
4
ממלאים מחבת גדולה עם כ 2 אינץ ' של שמן צמחי וחום על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר עוף מן המרינדה ולנער עודף. לטפוח עוף יבש עם מגבת נייר. זרוק את המרינדה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
עוף שלם
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
6
לנפות קמח, אבקת אפייה, ו 2 כפיות מלח יחד בקערה רדודה. לחץ חזה עוף אחד בכל פעם לתוך תערובת קמח עד מצופה קלות. לטבול עוף מצופה לתוך ביצים מכות, ולאחר מכן לחץ לתוך תערובת קמח שוב מעיל; לנער את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
אבקת אפייה
עוף שלם
קמח לכל מטרה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
חזה עוף מטגנים בקבוצות בשמן שחומם מראש עד שהעוף הוא חום זהוב וכבר לא ורוד במרכז, 2 עד 3 דקות לכל צד.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Selbach אוסטר Zeltinger Himmelreich ריזלינג Kabinett Halbtrocken. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.