עוף מטוגן צלעות חזיר עם צ'אטני אגס עבה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 724 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לך פלפל ורוד, חמאה, קיצור ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קנה הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סוכר עוגיות קנדי קיין פורח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו צלעות חזיר עם צ'אטני אגס, צלעות חזיר עם בריח מייפל עם צ'אטני אגס, ו צלעות חזיר מזוגגות מייפל מתובל עם צ'אטני אגס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
המסה מקצרת במחבת עמוקה עד שהיא מגיעה על 1 אינץ ' בצד של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
חום ל 360 מעלות F.
4
בעוד קיצור הוא חימום, צלעות חזיר העונה עם מלח ופלפל משני הצדדים, להפריש. בקערה רדודה להכות ביצים, 1 כף מים, פלפל קאיין, ו 1/2 כפית פלפל שחור. בשקית נייר לערבב קמח קורנפלור. צלעות חזיר מעיל בתערובת ביצה, להעביר שקית נייר, ולנער עד מצופה. מטגנים צלעות חזיר עד הזהב, על 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מעבירים למגבת נייר לניקוז. (לשמור על צלעות חזיר בתנור חם אם בישול בבת אחת אינו אפשרי.)
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בסיר בינוני, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה אגסים לטגן, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את שאר החומרים, למעט מלח, ומביאים את התערובת לרתיחה. הפעל חום בינוני גבוה ומבשל עד מעובה, ערבוב מדי פעם, כ 45 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Hay Shed Hill קלשון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.