עוף מיסו בסיר חימר
עוף מיסו סיר חימר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 55 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 999 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך גבעולים שורש ברדוק, רוטב סויה, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, בצל חימר עוף בסיר, ו סיר חימר עוף וג'ינג'ר.
הוראות
מחממים תנור ל 500°f עם מתלה באמצע.
לטפוח עוף יבש, ואז לצלות, צד העור למעלה, בשכבה 1 בתבנית אפייה רדודה 17 על 12 אינץ ' עד שהעור הוא חום זהוב, 35 עד 40 דקות.
בעוד צלי עוף, להשרות פטריות אוזן עץ במים 4 כוסות עד שהתרכך, כ 15 דקות.
מסננים במסננת, ולאחר מכן לשטוף היטב ולהשליך כל חתיכות קשות.
מסננים היטב, לסחוט עודפי מים.
מעבירים עוף צלוי לקערה ושופכים מיצי מחבת דרך מסננת משובחת למדידת זכוכית 1 ליטר.
בואו לעמוד עד שומן עולה למעלה, 1 עד 2 דקות, ואז לרפרף ולהשליך שומן.
הוסף מלאי מספיק כדי להביא סך 4 כוסות נוזל.
להפחית את התנור ל 149° ולהעביר מתלה לשלישי התחתון.
לקלף שורש ברדוק, ואם יותר מ 1 אינץ ' עבה, חצי לאורכו.
חותכים לרוחב לחתיכות 1 אינץ'.
להעביר שורש בורדוק לקערה, ולאחר מכן להוסיף חומץ 2 כוסות מים.
מחממים שמן בסיר כבד של 7-8 ליטר על חום בינוני-גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז מטגנים בצלים עד שמתרככים ומתחילים להשחים.
מוסיפים שיטאקים, ג ' ינג ' ר, ושום ו sauté עד השום הוא זהב, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים מירין ומרתיחים, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, 1 דקה. מערבבים ברוטב מיסו וסויה, ולאחר מכן מערבבים עוף, פטריות אוזן עץ, ברדוק (סחוט), תערובת מניות, ונותר 4 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ברפרוף את כל קצף.
מכסים את הסיר ואת צמה בתנור עד העוף הוא רך, על 1 שעה.
מערבבים בירוק חרדל וממשיכים לצלות, מכוסה, 5 דקות.
עוף מיסו חימר סיר, ללא ירקות חרדל, משפר בטעם אם עשה 1 עד 2 ימים קדימה. צ ' יל, חשף, עד מגניב, ואז לכסות. כדי לחמם, להביא לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב בעדינות מדי פעם, ולאחר מכן מערבבים בירוק חרדל ומבשלים, מכוסה, עד שהירוקים רכים, כ -5 דקות.