עוף ממולא, אין עצמות על זה: Braciola di Pollo
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ממולא, אין עצמות על זה: Braciola di Pollo. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 561 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך parmigiano-רג'יאנו, פירורי לחם, פרושוטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוף ממולא עם כרישה (פולו Imbotito Ai Porri), Involtini Di Pollo-חזיר וגבינה ממולאים לחמניות עוף, ו לחמניות עוף בייקון ממולאות שזיפים מיובשים (Envueltos דה פולו, Tocineta y Ciruela) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
להניח את העוף על קרש חיתוך, עור בצד למטה, ואת העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל. בקערת ערבוב, מערבבים יחד את הפרושוטו, פטרוזיליה, פירורי לחם, פרמזן-רג ' יאנו, ביצים, פרובולון, עלי בזיליקום ועלי רוזמרין עד מעורבב קלות.
הנח את המילוי בשכבה מעל הפנים של העוף ל בתוך 1 אינץ ' של כל ההיקף.
לגלגל את הציפור כמו צלי ממולא ולקשור בחוזקה במרווחי זמן קבועים עם חוט הקצב. מתבלים מבחוץ במלח ופלפל ומניחים על מדף קלייה במחבת צלייה.
מניחים עוף בתנור ומבשלים 35 עד 40 דקות, עד פריך וזהב מבחוץ והטמפרטורה הפנימית היא 160 מעלות F על מדחום בשר.
הסר מהתנור, לאפשר לנוח 10 דקות, לגלף לתוך 3/4 אינץ ' מדליונים עבים לשרת.