עוף מצופה בפירורי לחם עם עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף בפירורי לחם עם עגבניות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, עלי אורגנו, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו קציצות עוף בפירורי לחם עם עגבניות וארוגולה, עגבניות מצופות בפירורי לחם, ו עגבניות בריח מיושן (מתכונים דומים).
הוראות
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
בקערה בינונית רדודה או צלחת עוגה, מערבבים פירורי לחם, גבינה, מלח ופלפל. עוף מעיל עם תערובת פירור, לחיצה על המעיל היטב משני הצדדים.
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, חום 2 כפות של שמן על חום בינוני גבוה. מבשלים עוף בשמן 6 עד 10 דקות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב על בחוץ וכבר לא ורוד במרכז.
הסר עוף מחבת; לכסות כדי להתחמם.
כדי מחבת, להוסיף הנותרים 1 כף שמן, 2 כוסות של עגבניות, בצל ושום; לבשל ומערבבים 2 דקות. מערבבים בחומץ; לבשל 30 שניות יותר.
הסר מן החום; מערבבים הנותרים 1 כוס עגבניות אורגנו.
מקשטים עם גבעולים אורגנו טריים נוספים, אם תרצה בכך.