עוף מרוקאי עם קוסקוס משמש ורוטב זית ירוק בלחם שטוח
עוף מרוקאי עם קוסקוס משמש ורוטב זית ירוק בלחם שטוח לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 112 גרם חלבון, 110 גרם שומן, ובסך הכל 1615 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם לבוש, מיץ לימון, זרעי כמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 76%, שהוא מוצק. עוף מרוקאי עם טעם של משמש וזית, אכילה נקייה קוסקוס משמש מרוקאי, ו החובז המחוספס שלי ... לחם מרוקאי שטוח. דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
להכנת התבלין המרוקאי
1
שלב את מקל הקינמון, הציפורן, הקאיין, הכמון, השומר, הכוסברה והפפריקה במחבת יבשה על אש נמוכה וטוסט למשך דקה בלבד לשחרור השמנים הריחניים; לנער את התבנית כדי שלא יישרפו. בטחנת תבלינים או במטחנת קפה נקייה טוחנים את התבלינים הקלויים יחד, עם 1 1/2 כפיות מלח כשר והסוכר החום. (מילה של עצה: ודא שאתה ביסודיות לנגב את מטחנת הקפה שלך לפני שאתה עושה קפה שוב - תבלינים מרוקאי טעם נהדר על עוף אבל נורא עם קפה.)
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
¼ כפית אורגנו
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
שוטפים את העוף במים קרים, מבפנים ומבחוץ, ואז מייבשים אותו במגבות נייר. לעסות את עור העוף בעזרת שפשוף התבלינים; הקפד לא לפספס נקודה. מתבלים את פנים העוף בנדיבות במלח ופלפל. ממלאים את חצאי הלימונים, הכוסברה והשום בחלל ומניחים את העוף בתבנית צלייה המצוידת במתלה. קפלו את קצות הכנפיים מתחת לציפור וקשרו את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה
קליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מזלפים את השמן על כל העוף. אם יש לכם זמן, תנו לעוף לכבוש במשך 30 דקות כדי באמת להוריד את הטעמים עמוק לתוך הבשר. צולים את העוף במשך שעה 1; פופ מדחום קריאה מיידית לתוך החלק העבה ביותר של הירך; אם זה קורא 160 מעלות צלזיוס, זה נעשה. הניחו לעוף לנוח 10 דקות כדי שהמיצים יוכלו להתיישב בחזרה בבשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
5
מוציאים וזורקים את העור מהעוף. משוך את העוף מן העצם לגרוס את הבשר, עם האצבעות או 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 בצל ירוק טחון
6
מכניסים את העוף הגרוס לקערה גדולה וסוחטים את חצאי הלימון שהתבשלו בתוך הציפור מעל הבשר כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוף
קליפות מלימון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
שמים את הקוסקוס בקערה בינונית; יוצקים עליו את המים, מערבבים בעזרת מזלג לאיחוד. מכסים ומניחים לשבת במשך 10 עד 15 דקות, ואז חושפים ומנפחים בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שים את המשמשים, השקדים, הבצל הירוק, הנענע והכוסברה על קרש חיתוך וקוצצים הכל גס; הוסף את זה לקוסקוס.
להכנת רוטב הזית הירוק: במחבת קטנה מחממים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
קולים את השאלוט והצ ' ילה על אש נמוכה במשך 8 דקות עד לקרמל, ואז מגרדים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
6
מוסיפים את הזיתים, הפטרוזיליה, החומץ, מיץ הלימון ו -1 / 2 כוס שמן; מחית 3 דקות טובות עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
כדי להרכיב את כל העניין: שמים את העוף הגרוס והקוסקוס על לחם הלבוש,מוסיפים כמה כפיות מרוטב הזית ומגלגלים את הכריך. עוטפים בנייר כסף ולוקחים את הכריך לפיקניק, אם רוצים.