עוף Marsalan על אורז לבן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לכם אורז, מים, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . מתכונים דומים: עוף מבושל איטי Marsalan ואורז, סיידר תפוחים Marsala עוף עם אורז בר Pilaf, ו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות.
הוראות
1
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות. תניח את האורז בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם מלח, פלפל שחור, אורגנו. בעדינות לחץ על חזה העוף לתוך תערובת הקמח כדי מעיל, ולנער את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פחיות) מרק עוף דל נתרן
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים את שמן הזית ו 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מסדרים את העוף במחבת ומבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים וחום זהוב בחוץ, 5 עד 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים את העוף מבושל על צלחת נייר מצופה מגבת.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושל
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
ממיסים את שאר 1 כף חמאה באותו מחבת על חום בינוני תוך גירוד כל חתיכות חומות עם כף. מערבבים את השום; מבשלים ומערבבים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הפטריות, ומבשלים ומערבבים עד שהם רכים ושחררו את הנוזל שלהם, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור, ואז מוסיפים את יין המרסלה ומניות העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
7
מעבירים את העוף בחזרה למחבת, ורוטב כפית על חתיכות עוף. להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד הרוטב הוא מעובה, על 5 דקות יותר.