עוף מתובל עם אורז ובצל אדום פריך
אם יש לך אורז בסמטי, בצל, יוגורט טבעי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. נסו עדשים אדומות מתובלות עם בצל קרמל ותרד, סנאפר אדום פריך עם סמרטוט של תפוחי אדמה, בצל, ארטישוק, זיתים ירוקים עם רוטב Vierge, ו עוף מתובל עם חומוס ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
מברשת את העוף עם 1 כפית שמן, ואז מפזרים אבקת קארי. לזרוק את הבצל בשמן הנותר.
שים את העוף והבצל בשכבה אחת בדיל קלייה.
אופים במשך 25 דקות עד שהבשר מבושל והבצל פריך, תוך ערבוב הבצל באמצע זמן הבישול.
יש לשטוף את האורז, ואז לשים במחבת עם קינמון, זעפרן, מלח לפי הטעם ו 300 מ " ל מים. מביאים לרתיחה, מערבבים פעם אחת, מוסיפים את הצימוקים, מכסים. מבשלים בעדינות במשך 10-12 דקות עד שהאורז רך, ומוסיפים את האפונה באמצע. כפית את האורז על שתי צלחות, העליון עם העוף לפזר על הבצל. מערבבים את עשבי תיבול לתוך יוגורט העונה, אם אתה רוצה, לפני ההגשה בצד.