עוף מתובל עם רוטב פסילה שוקולד היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 660 קלוריות, 39 גרם חלבון ו-46 גרם שומן. מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם אבקת בצל, אבקת צ'ילי, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-5 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חלצי חזיר ברוטב פסילאן ובוטנים, בורגרים עוף בגריל עם איולי פסילאן, וסליידרס עוף עם פלפל פסילה וקטשופ צ'יפוטלה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
מרק עוף (תוצרת בית או בחנות נמוכה בנתרן)
3
שוטפים את העוף ומייבשים. בקערה בינונית מערבבים את אבקת הצ'ילי, אבקת השום, אבקת הבצל, האורגנו, הקינמון, המלח והפלפל. מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מקסיקני מיובש ומפורר
אורגנו מקסיקני מיובש ומפורר
2 1/2 כוסות בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
(מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הכניסו רשת צינון או אפייה לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מניחים את נתחי העוף על הרשת ומטפטפים 2 כפות שמן זית. משפשפים את תערובת התבלינים כולה. משפשפים חלק מהתערובת בין העור לבשר החזה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מעבירים לתנור וצולים עד שמדחום המוכנס לחלק העבה ביותר של השד רושם 160 מעלות צלזיוס והמיצים מתבהרים כאשר מחוררים אותם במזלג, 50 דקות עד שעה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוציאים את העוף מהתנור ומכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
נותנים לנוח במשך 15 דקות.
9
בינתיים, מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות בסיר בינוני כבד על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מוסיפים את השום ומבשלים עד לריח, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
12
מוסיפים את רוטב העגבניות ומרק העוף ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהטעמים נטמעים, כ-8 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
13
מעבירים את התערובת לבלנדר עם צ'ילי הפסילה המושרים ומטגנים עד לקבלת מחית חלקה. מחזירים לאותו סיר ומוסיפים את השוקולד הקצוץ, תוך ערבוב על אש בינונית עד להמסה מלאה, כ-3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
מעבירים את העוף לצלחת הגשה. מעל עם רוטב פסילה שוקולד.