עוף מתובל עם רוטב פסילה שוקולד היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 660 קלוריות, 39 גרם חלבון ו-46 גרם שומן. מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם אבקת בצל, אבקת צ'ילי, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-5 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חלצי חזיר ברוטב פסילאן ובוטנים, בורגרים עוף בגריל עם איולי פסילאן, וסליידרס עוף עם פלפל פסילה וקטשופ צ'יפוטלה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
מרק עוף (תוצרת בית או בחנות נמוכה בנתרן)
3
שוטפים את העוף ומייבשים. בקערה בינונית מערבבים את אבקת הצ'ילי, אבקת השום, אבקת הבצל, האורגנו, הקינמון, המלח והפלפל. מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מקסיקני מיובש ומפורר
אורגנו מקסיקני מיובש ומפורר
2 1/2 כוסות בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
(מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
הכניסו רשת צינון או אפייה לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
5
מניחים את נתחי העוף על הרשת ומטפטפים 2 כפות שמן זית. משפשפים את תערובת התבלינים כולה. משפשפים חלק מהתערובת בין העור לבשר החזה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מעבירים לתנור וצולים עד שמדחום המוכנס לחלק העבה ביותר של השד רושם 160 מעלות צלזיוס והמיצים מתבהרים כאשר מחוררים אותם במזלג, 50 דקות עד שעה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוציאים את העוף מהתנור ומכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
8
נותנים לנוח במשך 15 דקות.
9
בינתיים, מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות בסיר בינוני כבד על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
11
מוסיפים את השום ומבשלים עד לריח, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
12
מוסיפים את רוטב העגבניות ומרק העוף ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהטעמים נטמעים, כ-8 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
13
מעבירים את התערובת לבלנדר עם צ'ילי הפסילה המושרים ומטגנים עד לקבלת מחית חלקה. מחזירים לאותו סיר ומוסיפים את השוקולד הקצוץ, תוך ערבוב על אש בינונית עד להמסה מלאה, כ-3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
מעבירים את העוף לצלחת הגשה. מעל עם רוטב פסילה שוקולד.