עוף מתובלן מוקפץ
מרק עוף מתובלן יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם חצאי חזה עוף, שמן צמחי, אבקת בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זה מובא לך על ידי Food.com עם כף מיוחדת במינה. ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עוף מתובלן מוקפץ, נקניק עוף לטגן, ו עוף ותפוחי אדמה מטוגנים.
הוראות
מניחים את אבקת צ ' ילי, אבקת שום, אבקת בצל, כמון, מלח (אם שימוש) ו allspice (אם שימוש) בתוך גלון בגודל רוכסן למעלה שקית ולאטום את התיק. לנער את התיק כדי לשלב את התבלינים ביסודיות. (הערה: אני בדרך כלל להשמיט את אבקת בצל ולשים על 1/2 כפית פלפל לימון. אני אוהב את זה הכי טוב!).2
מניחים את חצאי חזה העוף, אחד בכל פעם, בין שני יריעות של נייר שעווה או ניילון נצמד ולדפוק אותם עם כמה מכות של פטיש בשר או סיכה מתגלגלת, כך שהם אפילו 1/2 אינץ ' עבה. לקלף את הנייר. (כל מנה צריכה להיות כ 6 אונקיות, כך שאם חצאי השד גדולים, לחתוך אותם חצי לאורכו.).3
מניחים את חתיכות העוף בשקית עם התבלינים, לאטום אותו, ולנער עד העוף מצופה בתערובת התבלינים. תניח את התיק בצד.4
מחממים את השמן במחבת עמוקה במיוחד 12 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את חתיכות העוף ומבשלים עד השחמה קלה בצד הראשון, 4 עד 5 דקות. סובב את העוף ומבשל עד שכבר לא ורוד במרכז, עוד 4 עד 5 דקות.5
מעבירים את העוף למגש ומגישים.6 סלט יהיה נהדר לצד. האהוב של המשפחה שלי הוא תפוחי אדמה משחימים עמוקים (תפוחי אדמה משחימים עמוקים) ותירס.