עוף סיר אורז
עוף סיר אורז הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 356 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, פלפל טחון, שמן זרעי שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: אורז מבושל בסגנון הקאריבי עוף אורז Pilau, אורז לבישול עוף ג'ינג'ר ואורז, ו אורז עוף פלסטלינה (סיר אורז).
הוראות
מניחים את רוטב הסויה, שום, זנגביל, מונוסודיום גלוטמט (אם שימוש), מלח, פלפל, ושמן שומשום לתוך שקית פלסטיק resealable גדול ולסחוט את התיק עם האצבעות שלך כדי לערבב את החומרים ולהמיס את המלח.
מוסיפים את ירכי העוף למרינדה וסוחטים את השקית שוב כדי לצפות את העוף. לסחוט כמה שיותר אוויר מתוך השקית ולסגור את התיק. מקררים למשך 1 שעה.
מערבבים את עמילן התירס ו 2 כפות מים בקערה קטנה עד חלקה.
יוצקים את המרינדה משקית הפלסטיק לתוך סיר אורז חשמלי לתכנות ומערבבים בתערובת קורנפלור עד לשלב ביסודיות.
מניחים את הירכיים עוף לתוך הרוטב.
מוסיפים מספיק מים בקושי כדי לכסות את העוף ומערבבים.
סגור את המכסה של התנור, להגדיר את התנור עבור הגדרת אורז רגיל, ולחץ על לחצן התחל. כאשר קיטור מתחיל לצאת מהחלק העליון של התנור (לאחר כ -20 דקות), להגדיר את הטיימר של התנור במשך 10 דקות. כאשר הטיימר יוצא, לחשוף ולבחוש את העוף. הגדר טיימר ומבשלים עוד 10 דקות; לעבור את התנור להגדרה החמה לשמור. אפשר ל-chicken לנוח בסביבה חמימה למשך 20 דקות לפני ההגשה.