קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

עוף ספדיני

עוף ספדיני
מתכון עוף ספדיני יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 804 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן. אם יש לכם קמח, בצל, פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 56%, המנה הזו טובה. נסו ספדיני חזיר עם פטריות וברוסקטה, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל, ו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
עבור עוף ומילוי: מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בסיר מחממים 1 כף מהשמן על אש בינונית-גבוהה למשך 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות והבצל ומערבבים. מבשלים תערובת זו עד לריכוך, 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומסיימים בפטרוזיליה טחונה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מסירים מהאש, מערבבים ומניחים להתקרר.
4
מסננים את כל הנוזלים העודפים.
5
פורסים כיס בכל שד מהאזור העליון שליד התוף שלושה רבעים לתוך השד לכיוון הקצה. למלא כל כיס עם כ 2 כפות מלית וללטף שטוח כדי להבטיח אפילו בישול.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6
מחממים מחבת טפלון בטוחה לתנור על אש בינונית-גבוהה עם 1 כף שמן הזית הנותרת למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מפזרים את השדיים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8
מוסיפים את השדיים לתבנית, תחילה בצד העור, ומניחים לצרוב עד שהעור משחים, 2 עד 3 דקות. הופכים ומבשלים בצד השני למשך 2 דקות, ואז מכניסים לתנור ומסיימים למשך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
תנו לעוף לנוח עד לציפוי; שמור את השמן בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מניחים שוב את תבנית העוף המחוממת על אש בינונית ומוסיפים את הבצל. מבשלים, תוך ערבוב, עד לריכוך, 3 עד 4 דקות. לבסוף, מנמיכים את האש לנמוכה, מוסיפים את רוטב העגבניות ומערבבים לחימום במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומחממים. רוטב הפסטה אמור לקחת 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מוסיפים את הפרמזן ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4
מחלקים את הפסטה על צלחות בודדות ומעליהם חזה ממולא. מעליו מעט קרם פרמזן ומזלפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6
בסיר על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את החמאה ומבשלים עד להמסה. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הקמח ומבשלים תוך כדי ערבוב ליצירת רוקס; מבשלים עד שהרוקס הוא בצבע בלונדיני חיוור. מנמיכים את האש לנמוכה, מוסיפים את החלב ומבשלים תוך ערבוב עד להסמכה. לבסוף, מוסיפים את הגבינה לתערובת החלב כוס אחת בכל פעם, תוך ערבוב עד שכל הגבינה נוספה ומתערבבת היטב. טועמים ומתבלים במלח ופלפל ואז מורידים מהאש. ממשיכים לערבב כדי להבטיח עקביות ולאפשר לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה