עוף ספדיני
מתכון עוף ספדיני יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 804 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן. אם יש לכם קמח, בצל, פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 56%, המנה הזו טובה. נסו ספדיני חזיר עם פטריות וברוסקטה, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל, ו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל עבור מתכונים דומים.
הוראות
עבור עוף ומילוי: מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
בסיר מחממים 1 כף מהשמן על אש בינונית-גבוהה למשך 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות והבצל ומערבבים. מבשלים תערובת זו עד לריכוך, 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומסיימים בפטרוזיליה טחונה.
מסירים מהאש, מערבבים ומניחים להתקרר.
מסננים את כל הנוזלים העודפים.
פורסים כיס בכל שד מהאזור העליון שליד התוף שלושה רבעים לתוך השד לכיוון הקצה. למלא כל כיס עם כ 2 כפות מלית וללטף שטוח כדי להבטיח אפילו בישול.
מחממים מחבת טפלון בטוחה לתנור על אש בינונית-גבוהה עם 1 כף שמן הזית הנותרת למשך 2 דקות.
מפזרים את השדיים במלח ופלפל.
מוסיפים את השדיים לתבנית, תחילה בצד העור, ומניחים לצרוב עד שהעור משחים, 2 עד 3 דקות. הופכים ומבשלים בצד השני למשך 2 דקות, ואז מכניסים לתנור ומסיימים למשך 8 עד 10 דקות.
תנו לעוף לנוח עד לציפוי; שמור את השמן בתבנית.
מניחים שוב את תבנית העוף המחוממת על אש בינונית ומוסיפים את הבצל. מבשלים, תוך ערבוב, עד לריכוך, 3 עד 4 דקות. לבסוף, מנמיכים את האש לנמוכה, מוסיפים את רוטב העגבניות ומערבבים לחימום במשך 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומחממים. רוטב הפסטה אמור לקחת 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הפרמזן ומערבבים.
מחלקים את הפסטה על צלחות בודדות ומעליהם חזה ממולא. מעליו מעט קרם פרמזן ומזלפים שמן זית.
בסיר על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את החמאה ומבשלים עד להמסה. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הקמח ומבשלים תוך כדי ערבוב ליצירת רוקס; מבשלים עד שהרוקס הוא בצבע בלונדיני חיוור. מנמיכים את האש לנמוכה, מוסיפים את החלב ומבשלים תוך ערבוב עד להסמכה. לבסוף, מוסיפים את הגבינה לתערובת החלב כוס אחת בכל פעם, תוך ערבוב עד שכל הגבינה נוספה ומתערבבת היטב. טועמים ומתבלים במלח ופלפל ואז מורידים מהאש. ממשיכים לערבב כדי להבטיח עקביות ולאפשר לתערובת להתקרר.