קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

עוף ספדיני

עוף ספדיני
מתכון עוף ספדיני יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 804 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן. אם יש לכם קמח, בצל, פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 56%, המנה הזו טובה. נסו ספדיני חזיר עם פטריות וברוסקטה, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל, ו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
עבור עוף ומילוי: מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בסיר מחממים 1 כף מהשמן על אש בינונית-גבוהה למשך 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות והבצל ומערבבים. מבשלים תערובת זו עד לריכוך, 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומסיימים בפטרוזיליה טחונה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מסירים מהאש, מערבבים ומניחים להתקרר.
4
מסננים את כל הנוזלים העודפים.
5
פורסים כיס בכל שד מהאזור העליון שליד התוף שלושה רבעים לתוך השד לכיוון הקצה. למלא כל כיס עם כ 2 כפות מלית וללטף שטוח כדי להבטיח אפילו בישול.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6
מחממים מחבת טפלון בטוחה לתנור על אש בינונית-גבוהה עם 1 כף שמן הזית הנותרת למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מפזרים את השדיים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8
מוסיפים את השדיים לתבנית, תחילה בצד העור, ומניחים לצרוב עד שהעור משחים, 2 עד 3 דקות. הופכים ומבשלים בצד השני למשך 2 דקות, ואז מכניסים לתנור ומסיימים למשך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
תנו לעוף לנוח עד לציפוי; שמור את השמן בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מניחים שוב את תבנית העוף המחוממת על אש בינונית ומוסיפים את הבצל. מבשלים, תוך ערבוב, עד לריכוך, 3 עד 4 דקות. לבסוף, מנמיכים את האש לנמוכה, מוסיפים את רוטב העגבניות ומערבבים לחימום במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומחממים. רוטב הפסטה אמור לקחת 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מוסיפים את הפרמזן ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4
מחלקים את הפסטה על צלחות בודדות ומעליהם חזה ממולא. מעליו מעט קרם פרמזן ומזלפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6
בסיר על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את החמאה ומבשלים עד להמסה. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הקמח ומבשלים תוך כדי ערבוב ליצירת רוקס; מבשלים עד שהרוקס הוא בצבע בלונדיני חיוור. מנמיכים את האש לנמוכה, מוסיפים את החלב ומבשלים תוך ערבוב עד להסמכה. לבסוף, מוסיפים את הגבינה לתערובת החלב כוס אחת בכל פעם, תוך ערבוב עד שכל הגבינה נוספה ומתערבבת היטב. טועמים ומתבלים במלח ופלפל ואז מורידים מהאש. ממשיכים לערבב כדי להבטיח עקביות ולאפשר לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה