לכו לחנות ואספו רוטב בראונינג, מרק עוף נוסף, עמילן תירס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוף עלום ברוטב לימון וטרגון, סלמון עלום עם טרגון, ו צדפות עלומות עם ויניגרט טרגון.
הוראות
1
במחבת טפלון גדולה, שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים עוף; מכסים ומבשלים עוד 15-20 דקות או עד שמיצי עוף מתבהרים. בעזרת כף מחוררת מוציאים עוף וירקות לכלי הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
שלב עמילן תירס, מים, חרדל ורוטב השחמה אם תרצה עד לקבלת תערובת חלקה; להקציף לנוזל ציד. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. כף מעל עוף וירקות; מפזרים פטרוזיליה.