לכו לחנות ואספו רוטב בראונינג, מרק עוף נוסף, עמילן תירס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוף עלום ברוטב לימון וטרגון, סלמון עלום עם טרגון, ו צדפות עלומות עם ויניגרט טרגון.
הוראות
1
במחבת טפלון גדולה, שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים עוף; מכסים ומבשלים עוד 15-20 דקות או עד שמיצי עוף מתבהרים. בעזרת כף מחוררת מוציאים עוף וירקות לכלי הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
שלב עמילן תירס, מים, חרדל ורוטב השחמה אם תרצה עד לקבלת תערובת חלקה; להקציף לנוזל ציד. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. כף מעל עוף וירקות; מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב בראונינג
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב