עוף עלום עם סלסה ורדה ובוק צ'וי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל עוף עלום עם סלסה ורדה ובוק צ'וי. במנה עיקרית זו יש 319 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם בייבי בוק צ'וי, מיץ לימון, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו סלמון מבושל עם סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוף, לשלב הראשון 13 מרכיבים בתנור הולנדי גדול; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור על עוף; מוסיפים עוף למחבת. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
הסר מחבת מהחום. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
הסר עוף מחבת עם כפית מחוררת; לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מילואים ציד בלתי חוקי נוזלי לשימוש נוסף.
כדי להכין סלסה ורדה, לשלב את הכוסברה ואת 9 המרכיבים הבאים (דרך 3 שיני שום טחון), ערבוב עד מעורבב היטב.
כדי להכין ירקות, לחמם 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט ו 5 מרכיבים הבאים (דרך 3 שיני שום) למחבת; saut 1 דקה.
להוסיף קולרבי וצנוניות; סאוט 2 דקות. מערבבים ב 1/2 מרק כוס; להביא לרתיחה. מבשלים 8 דקות או עד שהירקות כמעט רכים.
מוסיפים בוק צ ' וי; מבשלים 2 דקות או עד שהירקות רכים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.