. אם יש לך חמאה, מלח, פפריקה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף עליון, עוף עליון, ו עוף עליון-פטריות.
הוראות
1
בצלחת רדודה או קערה, לשלב 4 כפות קמח, פפריקה, 1 כפית מלח ופלפל. חזה עוף מעיל עם תערובת הקמח. במחבת גדולה, חום את העוף המצופה ב 1/4 כוס חמאה או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
מלח ופלפל
חמאה
עוף שלם
פפריקה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
2
הוסף את המים, לכסות ולתת להתבשל מכוסה במשך 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
3
בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
כאשר חזה עוף נעשים מבשלים, להסיר מהמחבת ולמקם בתבנית אפייה 9x13 אינץ'; לשמור טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
שלב הנותרים 2 כפות קמח, 1/2 כפית מלח וחצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלח
6
מערבבים יחד ומערבבים תערובת לתוך טפטופים שמורים במחבת. מביאים לרתיחה, ערבוב, ומבשלים עד סמיך תוסס.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים פטריות ומיץ לימון ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
פטריות
8
יוצקים רוטב על עוף ואופים שנחשפו בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות